• home
  • U bevindt zich op: Home » Actueel » Wijnpakket.nl kiest voor MailBoost

Onze Cases

Wijnpakket.nl kiest voor MailBoost

Wijnpakket.nl

Wijnpakket.nl, de eigentijdse wijnclub voor iedereen die verder wil kijken dan de schappen van de supermarkt.
Vier keer per jaar stelt de wijnkenner Rick Gemser, het gezicht achter Wijnpakket.nl, een fantastisch seizoenspakket voor u samen. Elk pakket bevat tien flessen zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijn.

Rick werd al vroeg besmet met het wijnvirus. Na een succesvolle loopbaan in de marketing (onder meer bij Joop van den Ende en bij Polydor) is hij tegenwoordig de stuwende kracht achter het culinaire theater Palazzo, waar wervelende shows hand in hand gaan met fantastisch eten én verrassende wijnen.

Als producent van Palazzo heeft Rick de afgelopen jaren een wereldwijd netwerk opgebouwd, waarin kwaliteit en originaliteit de hoofdrol spelen. Daarnaast heeft hij zijn wijnkennis verdiept via een studie aan de London Wine & Spirit Education Trust. In Wijnpakket.nl deelt Rick zijn passie voor wijn – en zijn beste vondsten – graag met iedereen die hiervoor openstaat.

Gaan E-mail Marketing en Wijn dan samen?

Daar is het antwoord vanzelf sprekend Ja. Met behulp van MailBoost kan Wijnpakket.nl nu zijn relaties bereiken met een schitterende nieuwsbrief.

MailBoost E-mail Template

Hieronder is de nieuwsbrief template voor Wijnpakket.nl weergegeven. Zo zijn ook social media in de nieuwsbrief verwerkt.Onze dienstverlening

Contact met ons

Tweeét

Volg ons op Twitter!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

© 2014 MailBoost | Alle rechten voorbehouden - MailBoost is een product van ExactHost Nederland BV