Voordelen van MailBoost

Op deze pagina kunt u alles lezen over de voordelen van MailBoost. MailBoost is een krachtige en flexibele alles-in-1 oplossing voor uw e-mail marketing. MailBoost is door zijn eenmalige aanschafprijs qua kosten geheel transparant. Maar MailBoost biedt nog meer voordelen:

Personaliseer het contact met uw relaties

Het is vele malen bewezen dat ontvangers beter reageren op gepersonaliseerde e-mails. Wanneer u hen bij de voornaam aanspreekt ziet u een signifiicante verhoging van het openingspercentage en het aantal kliks op links in uw mailing. Maar met MailBoost kunt u nog veel meer personaliseren: u kunt de database voorzien van verschillende extra velden als voornaam, achternaam, leeftijd, geslacht, adres, salaris, schoenmaat – wat u maar wilt eigenlijk. U kunt al deze velden weer gebruiken in de e-mails die u naar uw klanten verstuurd.

Bereik uw klanten met verschillende typen e-mails

Nieuwsbrieven, speciale aanbiedingen, follow-up emails, leden notificaties, verjaardagsmails, onderhouds notificaties, uitnodigingen… alles kunt u via MailBoost naar uw klant versturen!

Verhoog uw sales en omzetcijfers en alle voordelen van MailBoost

Verkoopt u een dienst of product via uw website? Dan kunt u met MailBoost heel eenvoudig autoresponders naar uw potentiele klanten sturen nadat zij zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief. U kunt ze mails sturen met daarin een link naar een gratis Whitepaper of een brochure, prospect of een aantal goede tips. Zelfs aanbiedingen of speciale content alleen voor nieuwsbrief-ontvangers kunnen goed werken!

Creëer een vertrouwensband met uw contactpersonen

Eén van de belangrijkste stappen in het aankoopproces is het opbouwen van vertrouwen bij uw website bezoekers. Door uw bezoekers wekelijks of maandelijks (in ieder geval frequent genoeg en op een vast tijdstip) een nieuwsbrief te sturen gaan zij u zien als een betrouwbare bron van informatie en hierdoor zal het vertrouwen in uw bedrijf toenemen.

Beheer een ongelimiteerd aantal contactpersonen en mailinglijsten

Maak tientallen of zelfs honderden verschillende mailinglijsten aan met daarin vele duizenden contactpersonen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Contactpersonen kunt u eenvoudig importeren via Excel-bestanden (opslaan als .CSV) maar bezoekers kunnen zichzelf ook automatisch inschrijven op uw mailinglijst(en) via de website formulieren die u kunt aanmaken via de wizard in MailBoost.

MailBoost voldoet aan alle wettelijke eisen

Aan alles is gedacht om aan de steeds strenger wordende eisen voor e-mail marketing te voldoen: double opt-inn confirmatie e-mails, 1-klik uitschrijf links en zwarte lijsten voor contactpersonen (of hele bedrijven) die op geen enkele mail lijst in uw systeem meer willen voorkomen.

Voordelen van MailBoost

Wilt u zelf ook de voordelen van MailBoost bekijken en zien wat MailBoost voor u kan betekenen? Vraag nu de demo aan!Onze dienstverlening

Contact met ons

Tweeét

Volg ons op Twitter!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

© 2014 MailBoost | Alle rechten voorbehouden - MailBoost is een product van ExactHost Nederland BV