Stappenplan

Indien u besluit MailBoost te gaan gebruiken, dan kunt u hieronder de stappenplan bekijken.

Onze werkwijze is open, betrokken effectief en interactief. Wij leveren zeer geavanceerde e-mail marketing software plus alle mogelijke service en expertise die u wenst.

Vink Stap 1: Ondertekenen van het contract
Wij zullen u een overeenkomst toesturen met onder andere onze Algemene Voorwaarden, maar ook de vraag op welk (sub)domein MailBoost geïnstalleerd moet worden. Dit contract kunt u ondertekenen en terugsturen per mail of post.
Vink Stap 2: Installatie
MailBoost zal worden geïnstalleerd op onze server (of op uw server) zodra het contract met handtekening is geretourneerd.

Indien MailBoost op uw server wordt geïnstalleerd hebben wij de FTP gegevens, de MySQL database gegevens en toegang tot de Cron Jobs nodig.

Daarbij dient uw webserver te voldoen aan de Webserver vereisten die wij stellen.

Vink Stap 3: Nieuwsbrief template ontwerpen
Wij kunnen binnen 24 uur na ontvangst van uw huisstijl-wensen het template voor u ontwerpen! Het template kan worden gebaseerd op uw website, een folder of wellicht uw nieuwe huisstijl.
Vink Stap 4: Training & Support
Om Alle ins- en outs van MailBoost onder de knie te krijgen geven wij een training en leveren wij 6 maanden (of 12 maanden bij het Compleet Pakket) support.

Indien u na 6 maanden nog steeds behoefte heeft aan support kunt u een support contract afsluiten. De instructie training vindt plaats bij u op kantoor en duurt ongeveer een tot twee uur.Onze dienstverlening

Contact met ons

Tweeét

Volg ons op Twitter!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

© 2014 MailBoost | Alle rechten voorbehouden - MailBoost is een product van ExactHost Nederland BV