• home
  • U bevindt zich op: Home » Disclaimer

Disclaimer

Inhoud
De door MailBoost verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. MailBoost kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. MailBoost en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. MailBoost aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door MailBoost worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van MailBoost.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van MailBoost omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.Onze dienstverlening

Contact met ons

Tweeét

Volg ons op Twitter!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

© 2014 MailBoost | Alle rechten voorbehouden - MailBoost is een product van ExactHost Nederland BV