Onze Cases

Nieuwsbrieven versturen

MailBoost is een software pakket waarmee u eenvoudig nieuwsbrieven kunt versturen. Het versturen van een nieuwsbrief is nog altijd een zeer voordelige vorm van marketing.

Al meer dan 250 klanten versturen hun HTML nieuwsbrieven via de software van MailBoost. Het pakket kan zowel op de eigen server als op één van onze MailBoost servers woren geïnstalleerd.
MailBoost heeft een eenmalige aanschafprijs en onderscheid zich daarmee van de andere aanbieders van e-mail marketing software. Indien het pakket op de eigen server wordt geïnstalleerd heeft u dus geen jaarlijks terugkerende kosten. Een nieuwsbrief versturen wordt dan wel erg voordelig!

Personaliseer het contact

Bij het versturen van een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunt u uw klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen uw bedrijf, aanbiedingen, acties of ander nieuws.
De uitgebreide statistieken geven u in één oogopslag weer wie de nieuwsbrief hebben geopend, waar ze op hebben geklikt en aan wie ze de nieuwsbrief hebben doorgestuurd. De statistieken van het versturen van uw nieuwsbrieven wordt ook getracked in Google Analytics. Zo kunt u in het geval van een webshop ook precies zien hoeveel geld een nieuwsbrief heeft opgeleverd door de e-commerce koppeling in Google Analytics.

Het versturen van een nieuwsbrief kunt u ook inplannen. Het moment van verzending is namelijk erg belangrijk en om er zeker van te zijn dat de nieuwsbrief op het juiste moment wordt verstuurd kunt u in MailBoost precies aangeven wanneer de nieuwsbrief verzonden moet worden.

Voordelen van MailBoost

  • Vaste aanschafprijs dus geen verrassingen achteraf!
  • Geen abonnements- en/of onderhoudskosten
  • Geen andere jaarlijks/maandelijks terugkerende kosten
  • Geen kosten per verzonden e-mails
  • Geen verplichte support-contracten

Bekijk alle de functionaliteiten van MailBoost of meld u aan voor een vrijblijvende demo

Tags: , , , , .Onze dienstverlening

Contact met ons

Tweeét

Volg ons op Twitter!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

© 2014 MailBoost | Alle rechten voorbehouden - MailBoost is een product van ExactHost Nederland BV